ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Eyyüpnebi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Eyyüpnebi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Eyyüpnebi mah. Bahçelievler cad. No 27/1 VİRANŞEHİR /ŞANLIURFA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin esaslarını temel alarak fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimini sağlayarak çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı ile, ülkemizin gereksediği mesleki donanıma sahip, kendi işyerini açabilecek girişimci ruha sahip bireyler yetiştiren, yüksek öğretime öğrenci hazırlayan bulunduğu çevrede eğitim kadrosu ve öğrencileri ile örnek ve önder olan kültür ve mesleki eğitim merkezi olmaktır.
Misyon
Misyonumuz, yetiştirdiğimiz tüm öğrencilerimizin ülke kalkınmasında sorumluluk üstlenen, sektörün kalitesine öncülük eden, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, karar verme yeteneğine sahip, okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programına uygun olarak teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürebilen, yaparak-yaşayarak öğrenen, yeteneklerine ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde kalifiyeli eleman yetiştirebilecek ve onları üniversitelerin ilgili bölümlerine yerleştirebilecek yaratıcı ve organize bir eğitim-öğretim ortamı meydana getirmek ve bütün öğrencilerimizin ulusal ve uluslar arası platformda çağın gereklerine uygun teknolojik araç ve gereçleriyle donatılmış fiziki ortamlarda, bilgi, görgü ve beceri seviyesine ulaşmış girişimci bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim